Retourneren en annuleren

Annuleren of terugsturen

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je toch van gedachten veranderd of de bestelling wilt wijzigen. Geen paniek, dat kan gewoon! Vanaf het moment van bestellen kun je kosteloos je bestelling annuleren. Dit kan tot het moment dat je bestelling wordt verstuurd. Bij annuleren ben je niet verplicht een reden op te geven. Een uitzondering hierop is wel dat de bestelling niet speciaal voor jou is samengesteld of dat het gaat om op maat gemaakte producten.

Bedenktijd

Binnen 14 dagen kun je als klant jouw bestelling retourneren zonder dat je hiervoor een reden dient op te geven. Deze periode moet je echter niet verwarren met een zogenaamde op proefperiode. Voor deze bedenktijd gelden onderstaande voorwaarden:

Jij hebt als klant altijd het recht om je bestelling binnen 14 dagen retour te sturen. Hiervoor hoef je geen reden op te geven. Deze periode gaat in op de eerste werkdag nadat je de bestelling hebt ontvangen.

Je stuurt je bestelling terug in de goede staat, dan krijg je, afhankelijk van deze staat, het volledige aankoopbedrag terug, of een percentage hiervan.
Neemt u eerst even contact op via onze contactformulier zodat wij weten dat u een retour product heeft.

Om te retourneren dien je per mail een verzoek in voor terugname. Wanneer je hebt besloten het product terug te sturen, zijn de verzendkosten voor jou als klant. Helaas ben je ook verantwoordelijk voor schade die er onderweg aan je product kan ontstaan, pak deze dus zo goed mogelijk in.

Manier van retourzending

Aan het retour zenden zitten uiteraard wel enkele voorwaarden, je dient hieraan te voldoen:

  • Verzend het artikel in originele staat en uiteraard compleet zoals je het ook hebt ontvangen
  • Het artikel is niet gebruikt.
  • Het artikel is nog schoon en onbeschadigd
  • De originele en eventueel gesealde verpakking is intact
  • De handleiding, welke wij erbij doen, en eventuele meegeleverde accessoires dien je ook mee retour te sturen.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan even contact op via onze contactformulier. Klik hier voor onze contactformulier.