Polyether matrassen

Bekijk en bestel vandaag nog uw polyether matrassen.

Polyethermatras van Goedkoopste-Matrassen. nl

Polyethermatrassen zijn algemeen bekend bij het grote publiek. Polyether wordt ook wel schuimplastic, schuimrubber of comfortschuim genoemd. Het wordt ook vaak gebruikt in banken en gestoffeerde stoelen, maar vaak in een iets hardere zitkwaliteit.

Onze polyethermatrassen hebben een fijnere celstructuur en een hoger soortelijk gewicht dan andere, omdat onze standaardkwaliteit Polyether SG40 Polyether is. Deze polyether matrassen zijn daardoor geschikt voor regelmatig gebruik. Bovendien zijn alle matrassen CFK-vrij.

Goedkope polyethermatrassen

Veel leveranciers van polyethermatrassen verkopen goedkope polyethermatrassen met een soortelijk gewicht (SG) van 25 of 30 (SG25 en SG30). Naar onze mening zijn deze matrassen niet voor alledaags gebruik. Polyethermatrassen met een soortelijk gewicht van minder dan 40 bieden niet voldoende sterkte en hebben meer kans op kuilvorming. Onze keuze is daarom om alleen polyethermatrassen aan te bieden met een SG40.

We hebben 3 polyethermatrassen in ons assortiment met elk een soortelijk gewicht van 40 (SG40): De polyether GM-matras, de polyether GM PLUS-matras en de polyether GM EXTRA PLUS-matras hebben allemaal een matig flexibel slaapcomfort. Het grote verschil zit hem in de dikte, namelijk 14cm, 18cm en 21cm dik. Als u op zoek bent naar meer kwaliteit en duurzaamheid, raden wij u een koudschuim matras aan.