Over ons

Goedkope matrassen

We heten je graag welkom bij Goedkoopste-Matrassen.nl! Wij bieden namelijk de goedkoopste matrassen aan die elke cent die je eraan uitgeeft waard zijn! Graag bewijzen wij je dat goedkope matrassen echt niet van een slechte kwaliteit hoeven te zijn dan de veel duurdere matrassen. Te vaak denkt de consument dat deze een goedkoop matras heeft gekocht maar die blijkt dan achteraf van een veel mindere kwaliteit te zijn.

De consument denkt dan dat dan dat zo’n matras goedkoop is. Meestal doe je dan juist geen goede koop, maar een miskoop! Het is een feit dat veel aanbieders van matrassen de prijs het liefst zo laag mogelijk willen houden door grondstoffen toe te passen die na een poosje al slijtage gaan vertonen, je koopt dus eigenlijk troep. Op een goede garantie maar ook service hoef je dan ook niet te rekenen. Wij doen dit heel anders!

Goedkoopste matrassen bij Goedkoopste-Matrassen.nl

Vandaag de dag is er voor jou als consument zijnde de mogelijkheid matrassen tegen een lage prijs aan te schaffen, maar zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wij gebruiken alleen goedgekeurde West Europees gecertificeerde grondstoffen zodat je zeker bent van een goede kwaliteit.  Onze matrassen worden namelijk door echte professionals in Nederland gemaakt, dus je doet zeker geen miskoop!

Verder worden onze matrassen gewoon bij je aan huis bezorgd.  Dit is voor ons vanzelfsprekend. Zo houden wij dus onze prijzen laag en jij koopt dus een echt kwaliteitsproduct, lekker duidelijk. Al onze prijzen zijn heel laag, dus van de prijs van je matras hoef je zeker geen nachtmerries te hebben. Laat je maar eens verrassen door alles wat mogelijk is bij ons.

Wij zien de laatste tijd steeds vaker dat er nogal veel reclame wordt gemaakt door onze concurrenten die dan super aanbiedingen hebben voor zogenaamd goede en goedkope matrassen. Dit doen de zogenaamde prijs stunters. Dit gebeurt niet alleen online maar ook doorbepaalde fysieke winkelketens zoals bijvoorbeeld Leenbakker en Ikea om er maar een paar te noemen.

Vaak betreft het hier polyether matrassen bij wie het gewicht van dit soort polyether van een slechte kwaliteit is. Nog een minpuntje is de dat dikte van het matras meestal té slecht voor intensief gebruik en om er lekker op te liggen en slapen. Wanneer je een polyether matras van slechte kwaliteit hebt, kan deze dus ook voor vervelende kuilvorming zorgen.

Goedkope pocketvering matrassen, zijn die wel goed?

Behalve matrassen van polyether en zogenaamde binnenveringsmatrassen, worden ook pocketvering matrassen in een goedkopere klasse aangeboden. Je zou bij dit soort aanbiedingen eens goed na moeten denken of de geboden kwaliteit van de veren die hierin verwerkt zijn, wel goed is voor jouw wensen.

Het zit namelijk zo, als een pocketvering matras al voor een heel laag bedrag wordt aangeboden, kan je er al bijna vanuit gaan dat de binnenveren die in deze matrassen gebruikt worden van slechte kwaliteit zijn en je niet lang plezier zult hebben van deze matras. Dit komt omdat veren van een slechte kwaliteit veel eerder hun veerkracht zullen gaan verliezen en je gaat hiermee veel eerder last van kuilvorming krijgen dan bij pocketvering matrassen die wel voorzien zijn van goede kwaliteits veren.

Andere soorten goedkope matrassen

Bepaalde matrassen zoals bijvoorbeeld koudschuim matrassen, latex matrassen op matrassen van traagschuim, zullen juist niet zo snel goedkoop of in een lagere prijsklasse worden aangeboden. De reden is dat de grondstoffen van deze matrassen over het algemeen te duur zijn in aanschaf, zodat de matras niet meer als goedkoop matras kan worden verkocht.

Toch kunnen bij deze soorten matrassen grote verschillen in prijs ontstaan.  De reden hiervan is dat enkele bekende merken, Bepaalde soorten matrassen (en dan met name de NASA traagschuim matrassen) voor naar onze mening veel te hoge prijzen aanbieden. Je betaalt dan eigenlijk alleen maar voor de marketing van deze bedrijven en natuurlijk voor de merknaam.

Wil je dus een niet al te dure matras, dan moet je vooral goed letten op de specificaties van het matras van je keuze.  Alleen zo kan je een goed product voor een redelijke prijs aan te schaffen.

Om maar een voorbeeld te noemen: een polyether matras wat gewicht heeft van 25 (SG25) is echt niet goed genoeg om elke nacht lekker op te slapen. Om deze reden beginnen onze goedkope polyether matrassen pas vanaf SG40. Zo heb je de zekerheid dat deze wel geschikt zijn voor frequent gebruik.

Deze matrassen zijn ook goed toe te passen als bijvoorbeeld caravan matras, boot matras of als camper matras

Webshop Goedkope-Matrassen. nl

We hebben geen showroom, waar je onze matrassen live kunt zien want wij zijn alleen een webwinkel. Een matras kan je dus alleen online bestellen bij ons. Door geen showroom te kiezen, kunnen wij onze matrassen tegen een lage prijs aanbieden.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan even contact op via onze contactformulier. Klik hier voor onze contactformulier.